Упражнение 12

Аудио файл: 12

Lytteøvelse 12


Du hører fem unge fortælle om deres sport.
Lyt og besvar spørgsmålene på dansk.
Mit navn er Inger.
Jeg går ikke til nogen sport lige for tiden.
Men jeg har gået til gymnastik. Det gjorde jeg, fra jeg var fire, til jeg var 13 år. Jeg gik til det, fordi jeg syntes, det var sjovt, og jeg elskede at dyrke sport. Senere blev jeg så bedre og bedre og kom på et godt hold. Men så skulle jeg lege Tarzan en søndag i september, og jeg brækkede min arm. Lægerne sagde, at jeg blev nødt til atholde pause fra gymnastikken i et halvt år. Da jeg så kom tilbage, gik det fint, men så stoppede min dejlige træner – og så ville jeg ikke mere.
I dag er jeg lidt ked af, jeg stoppede, men det må jeg leve med.
Mit navn er Hjalte.
Jeg går til gymnastik, og det er noget af det bedste, jeg ved. Jeg har gået til gymnastik, siden jeg kunne gå. Min mor og far har lavet meget gymnastik pånogle gode hold og har rejst rundt i verden. Jeg sad ude til træningerne og så på, og jeg har også fået lov til at rejse rundt sammen med dem. Jeg synes, det er utrolig sjovt at have fået lov til at prøve alle de forskellige redskaber. Jeg har fået en masse gode venner på mit hold, og jeg synes, det er fedt at komme med til stævner og optræde.

Mit navn er Johanne.
Da jeg var lille, gik jeg til sport, fordi mine forældre syntes, at jeg skulle. Det er jo sundt at  røre sig. Jeg gik en meget kort overgang til håndbold, men detvar absolut ikke noget for mig. Jeg tror ikke, jeg havde tålmodighed til at gå til noget bestemt, da jeg var yngre, men i dag kunne jeg godt tænke mig at gå til noget. Jeg kan fx godtlide at danse og er faktisk rigtig god til det. Så det kunne måske være sjovt at gå til dans sammen med mine veninder et par gange om ugen.

Mit navn er Helena.
Jeg gik til fodbold sammen med min veninde, og jeg havde det meget sjovt. Jeg spillede kampe osv. Da vi var i 8. klasse, fik vi en ny træner, og hendebrød jeg mig ikke om. Hun sagde altid, at jeg kun spillede for mig selv, men helt seriøstvar det mig, der havde bolden mindst! Nå, men så en dag, da vi skulle spille kamp, og jeg stod på mål, kom der en pige fra det andet hold og sparkede bolden lige i ansigtet på mig, så jeg fik næseblod på banen foran min familie. Men jeg reddede i det mindste det mål. Efterden kamp gad jeg ikke spille mere. Jeg fik mig dog hurtigt en lidt mere afslappet hobby, nemlig klaverspil.

Mit navn er Dennis.
Jeg går til basketball og ridning. Grunden til, at jeg går til basket, er, at mine venner slæbte mig med, og så blev jeg selvfølgelig vild med det.
Jeg valgte ridning, fordi det er lidt af en familieinteresse. Min bror havde gået til det i mange år før mig, så jeg begyndte, da jeg var fem år. Min tante bor lidt uden for København og har syv heste. Jeg har altid kunnet lide heste og har fået en masse gode oplevelser sammen med resten af familien. Men det koster hårdt arbejde og stor tålmodighed at være bidt af heste.

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google+ photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google+. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: