Упражнение 16

Аудио файл: 16

 

Lytteøvelse 16
Vi har her i studiet tre personer,som vil fortælle lidt om deres spisevaner.

Interviewer: Vi har her i studiet fire personer som vil fortælle lidt om deres spisevaner. Først har Jonas. Hvad siger du om dine spisevaner?
Jonas: Jeg vil helst spise det, jeg kan lide, og når jeg har lyst. Jeger ikke meget for at spise til bestemte tider, og jeg tænker ikke meget på, om jeg spiser frugt og grønt. Min mor skælder mig tit ud, fordi jeg ikke kommer hjem til måltiderne. Jeg er vist lidt kræsen. Jeg synes ikke rigtig, at hjemmelavet mad smager godt. Det bedste, jeg ved, er fastfood og cola. Så spiser jeg slik næsten hver dag. Det er vist ikke så godt.

Interviewer: Så har vi Morten.
Morten: Jeg spiser generelt sundt. Jeg spiser al almindelig mad, som min mor laver. Jeg kan bedst li’ min mors mad. Jeg spiser ikke meget slik, kun i weekenderne. Jeg skulle nok spise flere grøntsager og mere frugt.

Interviewer: Malene, hvad siger du om dine kostvaner.
Malene: Jeg er meget tilfreds med mine spisevaner. I hverdagen spiser jeg sundt, men i weekenderne, når vi hygger os, spiser jeg rimelig meget slik. Jeg kunne godt tænke mig at begynde at spise mere grønt – også i weekenderne. Min far og mor skiftes til at lave mad. Jeg synes ikke, de laver særligt spændende mad. Jeg kan bedre lide maden, når jeg laver den selv, og det gør jeg en gang imellem.

Interviewer: Og til sidst har vi Anna.
Anna: Jeg spiser meget sundt. Jeg spiser mindst ti stykker frugt eller grønt om dagen, og jeg spiser aldrig slik. Det har jeg ikke gjort i mange år. Jeg er vant til derhjemme at spise varm mad til aftensmad, og min mor og far går meget op i at lave noget sundt og godt. De er gode til det. Min far er udlært kok, så det er måske ikke så mærkeligt.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: