Упражнение 18

Аудио файл: 18

Lytteøvelse 18


Du hører Ida fortælle om en ubehagelig oplevelse. Læs opgaven igennem inden du lytter.

Jeg havde været til fest, og klokken var omkring midnat, da jegkom hjem. Min far og mor var i sommerhus, så jeg var alene hjemme. Jeg var ikke særlig træt, men til gengæld var jeg vildt sulten og ville lige spise lidt mad foran fjernsynet, inden jeg gik i seng. Jeg fandt en lille rest spaghetti og kødsovs i køleskabet. Den skulle jeg lige varme på komfuret. Imens tændte jeg for fjernsynet og plantede mig i sofaen.

Jeg vågnede med et sæt, da der pludselig var en meget højlydt skudveksling i filmen. Jeg ved ikke præcis, hvor længe jeg havde sovet, men omkring en halv time. Værelset var fyldt med røg, og den var så tæt, at jeg ikke kunne se døren ud til køkkenet. Det gik hurtigt op for mig, at der måtte være brand et eller andet sted. Og så var det, jeg kom i tanke om gryden. Jeg famlede mig vej til køkkenet og skyndte mig at slukke for komfuret. Der var brændt et stort hul i bunden af gryden. Men jeg fik den fjernet fra komfuret med et viskestykke og smidt det hele ned i vasken. Og så åbnede jeg ellers vinduet og havde det åbent resten af natten.

Selvom jeg luftede ud hver dag, gik der alligevel en hel uge, inden lugten af røg var væk. Her bagefter kan jeg ikke lade være med at tænke på, hvad der kunne være sket, hvis jeg ikke var vågnet.

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google+ photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google+. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: