Упражнение 2

Аудио файл: 02

Lytteøvelse 2


Du hører en person fortælle om sin skolegang.
Lyt og sæt ring om de ord du hører.
Jeg begyndte lige som de fleste at gå i skole, da jeg var syv år. Jeg begyndte på en helt almindelig folkeskole, som lå tæt på, hvor jeg boede. Den var jeg og mine forældre meget glade for. Jeg gik i klasse med nogle fra min gade, og vi havdedet rigtig sjovt.

Da jeg var 10 år gammel, flyttede vi til en anden by. Mine forældre syntes, at nu skulle jeg gå i privatskole,fordi de mente, den var bedre end folkeskolen. Vi var på lejrskole hvert år, og nogle gange tog vi til udlandet. Den tur, jeg husker bedst, var, da vi tog til Berlin. Det var fedt. Jeg var glad for privatskolen, og der fik jeg nogle rigtig gode venner, som jeg kender den dag i dag.

Da jeg var færdig med 9.klasse, kom jeg på efterskole,og der tog jeg 10. klasse. Det var sjovt at gå på kostskole. Vi havde det rigtig sjovt der. Den, efterskole jeg gik på, lagde vægt på sport; det var derfor, jeg valgte den. Jeg er vist lidt af en sportsidiot. Efter efterskolen flyttede jeg hjem igen og begyndte på gymnasiet. Jeg havde allerede på det tidspunkt bestemt mig for at ville læse noget med handel og økonomi, så det blev HHX,dvs. højere handelseksamen. Der blev jeg student efter tre år.

Efter studentereksamen tog jeg et år til Spanien på sprogskole. Jeg syntes, det kunne være fint at blive bedre til spansk. Jeg må indrømme, at jeg kedede mig lidt det år i Spanien, men jeg blev ret god til spansk.

Nu går jeg på universitet,hvor jeg læser økonomi. Hvis alt går, som det skal, bliver jeg færdig om to år.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: