Упражнение 21

Аудио файл: 21

Lytteøvelse 21
Du hører en pige læse op af sin dagbog.
Lyt og skriv de ord der mangler i teksten.
Kære dagbog.
Min mor vækkede mig som sædvanlig. Da jeg endelig var kommet i tøjet, kunne jeg lige nå lidt morgenmad, som bestod af cornflakes, en banan og et glas mælk. Og så var det ud ad døren.

Jeg huskede lige at tage min madpakke med, som min mor havde smurt aftenen før. Den var meget almindelig, dvs. en leverpostejmad, en rullepølsemad,en gulerod og en tomat. Nogle gange er jeg lidt træt af madpakker og kunne godt tænke mig at gå til bageren og købe en bolle eller et eller andet. Men mor laver madpakke hverdag, og det er selvfølgelig meget billigere end at købe et eller andet hos bageren eller pågrillbaren.

Vi havde syv timer i skolen, og alt gik, som det plejede. Efterskole skyndte jeg mig hjem for at få overstået det med lektierne. Jeg havde lidt meget for. Det, der tog længst tid at lave, var en fysikopgave. Jeg forstod ikke rigtig, hvad den gikud på og måtte ringe til min veninde for at få hende til at forklare, hvordan jeg skulle gøre. Jeg var til svømmetræning fra kl. 16–18. Jeg træner 5 gange om ugen. Jeg var godt sulten,da jeg kom hjem. Vi fik spaghetti med kødsauce og salat til aftensmad, og melon til dessert. Jeg så fjernsyn, indtil jeg gik i seng.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: