Упражнение 34

Аудио файл: 34

Lytteøvelse 34

Du hører to korte nyheder om indbrud.
Hvilken nyhed er der tale om?

1.
Politiet i Odense fik en anmeldelse om et indbrud klokken lidt over to natten til mandag. Opkaldet kom fra en ældre dame, som havde set en bil, der var parkeret foran en computerforretning midt om natten. I stedet for at gå i seng gik hun ud på gaden og tog bilnøglen ud af bilen. Tyvene var stukket af, da politiet kom, men til fods. De havde slæbt en masse bærbare computere, skærme og flere computerting ud i bilen. Omkring en time senere stødte patruljen på to mænd til fods. De kunne ikke forklare, hvorfra de havde fået alle de penge, som de havde på sig, og en masse computerting, de havde i en rygsæk. De to mænd indrømmede senere, at det var deres bil, som holdt foran computerforretningen, og at det var dem, som havde brudt ind i forretningen. Da de skulle til at køre med godset, opdagede de, at bilnøglerne var væk.

2.
Politiet i Århus fik to anmeldelser om et indbrud sent torsdag aften. Opkaldene kom fra to forskellige optikere i Århus. De to optikere fik stjålet solbriller til en sammenlagt værdi af 200.000 kroner. Begge steder var der tale om designersolbriller. Det første indbrud fandt sted i en brilleforretning på Jernbanegade klokken 22.30. Lidt over en time senere var tyvene nået frem til en anden brilleforretning i et andet kvarter i Århus, hvor de også var på udkig efter solbriller.

Politiet kunne kort efter det sidste indbrud anholde tre personer fra Ålborg og forsøger nu at sammenkæde de to indbrud.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: