Упражнение 50

Аудио файл: 50

Lytteøvelse 50

Du hører nogle personer fortælle om ting, de kan lide.

1.
Noget af det bedste, jeg ved, er at ligge i badekarret og slappe af eller tænke. Jeg vil helst have bobler i badet, men jeg kan nu godt undvære det. Jegpasser også på at have et dejlig varmt håndklæde til at tørre mig i, når jeg er færdig. Min store tykke kat kan også godt lide, at jeg går i bad. Den hopper altid op i håndvasken, hvor den har god udsigt over badekarret. Hvis der er bobler i badet, kan vi godt finde på at lege lidt. Den elsker simpelthen at lege med skummet.

2.
Jeg elsker at gå ture, specielt, når vejret er godt. Jeg bor tæt på både skov og strand, og jeg kan bedst lide at gå ude i naturen. Familien har også en gammel hund, som hedder Buller, men den gider jeg sjældent gå tur med, for den har dårlig hofte og går utrolig langsomt, og så halter den. Jeg har altid musik med på mine gåture. Jeg elsker musik. Når jeg vil slappe af og nyde naturen, hører jeg noget rolig musik,men hvis jeg vil af med lidt energi, så putter jeg noget pop eller dansemusik i ørerne og ræser afsted.

3.
Jeg indrømmer det gerne. Jeg er et rigtigt dovendyr. Det bedste, jeg ved, er at ligge i sengen og lytte til regnen eller vinden, der pisker mod mit vindue. Den perfekte dag begynder med, at jeg vågner op til mit vækkeur og opdager, at det er lørdag, og jeg kan lægge mig til at sove igen. Jeg har en supersmart seng, som jegfik i sommer. Den har en fjernbetjening, som man kan bruge til at løfte hovedgærde og fodende. Min seng er derfor også perfekt til at ligge og se fjernsyn i og spise noget dejligt. En god serie, chokolade og is, det er bare sagen.

4.
Jeg har mødt den perfekte fyr. Han går i min klasse og har faktisk gjort det i mange år. Men så lige pludselig fik jeg øjnene op for, hvad han er for en fyr, og nu er jeg smaskforelsket og nyder det. Det er så dejligt at vågne hver morgen med sommerfugle i maven og glæde sig til at komme i skole. Og der sidder han så og sender mig ethelt specielt blik, og hjertet tager et kæmpehop. Det er simpelthen som at køre i rutsjebane igen og igen, nej, 100 gange sjovere end at køre i rutsjebane. Og nu venter jeg bare på mit første kys. Jeg håber ikke, jeg behøver vente længe.

5.
Jeg var til håndboldkamp i weekenden, og vi vandt stort. Det var en total fed oplevelse. Vi har bare arbejdet så hårdt for det, og nu nyder vi virkelig sejren. Jeg har bare gået rundt og sunget for mig selv hele dagen. Jeg håber bare ikke, der er nogen, der har set mig gå rundt her og skråle højt for mig selv, det ville godt nok føles lidt pinligt. Heldigvis skal jeg til kor i aften, og så skal jeg nok få sunget for et par dage. Det bliver dejligt, og så kan jeg også prale lidt med vores sejr.

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google+ photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google+. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: