Упражнение 53

Аудио файл: 53

Lytteøvelse 53

Du hører otte personer fortælle om sig selv og deres interesser.

1.
Jeg kan rigtig godt lide at gå i skole, og jeg interesserer migfor samfundsfag. Jeg kan godt lide at arbejde sammen med andre i klassen, og jeg synes, det er rigtig sjovt at hjælpe mine klassekammerater, når jeg kan eller ved noget, de ikke er så gode til. To af mine venner og jeg har startet en læsegruppe. Vi mødes på biblioteket efter skole og laver lektier sammen. Det er utrolig hyggeligt, og så får vi også afprøvet en hel masse studieteknikker. Jeg er meget dygtig til at planlægge og kan godt lide at arbejde selvstændigt.

2.
Jeg elsker at diskutere forskellige ting med mine venner, og jeg er faktisk ret god til at overbevise folk om, at jeg har ret. Jeg er meget socialtaktiv og har mange meninger om vores samfund, og hvordan det skal se ud. Jeg er ikke bange for at stå foran mange mennesker og tale, og derfor er det ofte mig, der holder taler både til familliesammenkomster og på skolen. Jeg vil gerne have, at folkser op til mig, og jeg vil også gerne have en god løn. Jeg kunne godt tænke mig at vide mere om det moderne samfunds mange regler og love, og jeg ville elske at stå i en retssal og forsvare uskyldige mennesker eller være med til at sætte forbrydere bag tremmer.

3.
Jeg kunne godt tænke mig at leve et spændende og hektisk liv. Jeg kunne godt tænke mig et job, som er både fysisk og psykisk hårdt. Jeg har hverken højdeskræk eller klaustrofobi, og så er jeg i rigtig god form. Jeg må indrømme, at jeg gerne vil have mig et job, der er lidt farligt, for så er jeg sikker på, at jeg ikke kommer til at kede mig. Jeg vil gerne arbejde sammen med andre mennesker, og jeg vil gerne hjælpe andre. Jeg synes, det ville spændende at være med til at rykke ud til brande, eksplosioner eller større ulykker.

4.
Jeg kan godt lide at snakke med folk om forskellige ting vedrørende samfundet, og jeg elsker at skabe debat. Hvis der er et emne, jeg synes, er spændende, så går jeg på nettet og finder en hel masse information og oplysninger om det, for jeg vil helst vide noget om det, jeg diskuterer. Jeg vil gerne rejse rundt i verden, interviewe spændende mennesker eller lave reportager om ting, der sker, både godt og ondt. Jegville meget gerne arbejde inden for tv eller på en anerkendt avis.

5.
Jeg vil gerne have en travl hverdag. Jeg vil gerne arbejde om aftenen, for jeg er ikke særlig kvik om morgenen, og jeg elsker at sove længe. Jeg kunne godt tænke mig at have mit eget firma eller restaurant. Jeg er meget opfindsom, og jeg elsker at overraske min familie og venner med noget lækker mad. Noget af det bedste, jeg ved, er at gå på indkøb og vælge nogle gode råvarer til det, jeg skal lave. Jeg har været interesseret i madlavning, siden jeg var lille, og det er mig, der står for aftensmaden mindst 3 gange om ugen til glæde for mine forældre og to ældre søskende.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: