Упражнение 54

Аудио файл: 54

Lytteøvelse 54

Du hører nogle unge fortælle hvilken type de er.

1.
Jeg er den dystre musikalske type, der gerne fordyber mig i digte og sangtekster. Jeg går først og fremmest op i alternativ rock. Jeg er slet ikke fan af små latterlige videoklip på nettet, musikalsk lavkultur af ringe kvalitet. Musik skal tages alvorligt og det er live performance der giver det bedste resultat. Og så vil jeg altså også gerne indrømme at jeg simpelthen foragter jodlere og tværfløjter.

2.
Jeg er nok den stille og lidt fornuftige type der godt kan lideat sidde derhjemme og dagdrømme eller læse i en god bog. Jeg er meget musikalsk, og jeg spiller på tværfløjte i skoleorkestret. Nogle gange kunne jeg dog godt tænke mig at være lidt mere modig og ufornuftig end jeg er, for jeg tror det kan være sundt at fjolle og være lidt barnlig indimellem.

3.
Jeg er meget tilfreds med at være den jeg er. Jeg elsker sprog og har både lært fransk og spansk. Jeg synes det kunne være fedt at være en der har boet i alle mulige lande i de forskellige verdensdele og kan rigtig mange sprog. Det kunne være rigtig smart at vide en masse om nogle andre kulturer som dem herhjemme i Danmark ikke ved noget. Jeg kunne godt drømme at være en slags James Bond type der bare kan rejseover det hele, ved hen hel masse om alting, kender en masse mennesder og redder verdenigen og igen. Et lidt mere realistisk mål er nok at komme på journalisthøjskolen.

4.
Jeg er 15 år og er en nok den hårde og seje type. Jeg har lige siden jeg var tre, hadet blomster, kys, knus, modetøj og farven lyserød og alt det der andre piger synes er normalt. Jeg kan ikke tåle søde og romantiske film men jeg elsker derimod gyserfilm eller gode krimiserier. Jeg kan til gengæld lide dyr, og de har altid ligget mit hjerte nærmest, alt fra store fantastiske drager til vaskeægte bløde kæledyr.

5.
Jeg er den der naturtype som synes at man skal kunne føle hvordan naturen rent faktisk fungerer. Jeg synes det er helt åndssvagt hvis danske børn skal lære at der ikke findes elefanter i de danske skove i folkeskolen og ikke ude i selve naturen. Jeg har spist både jord og sand da jeg var lille og har da ikke taget skade. Jeg er vokset op på landet, og jeg faldt i åer og søer, været møghamrende beskidt, er faldet ned fra træer, har tændt bål, og jeg ved godt hvordan man bruger en lommekniv.

Hvis man ikke har prøvet det, så tror jeg man nærmest bliver angst for naturen, og det synes jeg er synd.

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google+ photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google+. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: