Упражнение 9

Аудио файл: 09

Lytteøvelse 9


Du hører otte personer fortælle om deres sport.
Lyt og sæt kryds ved den sportsgren, der bliver talt om.
1. Jeg elsker at køre stærkt og føle luften i ansigtet. Jeg er faktisk blevet meget god til at lave forskellige tricks både på asfalt og rampe. Jeg har altid hjelm, knæ- og håndledsbeskyttere på, for man kan godt komme op på 40–50 km i timen.

2. Jeg er ikke så meget for holdidræt, men jeg kan godt lide at motionere. Hvis jeg bare har et reb eller et tov og lidt plads, så er det ikke noget problem. Man får både trænet ben og arme, når man hopper så ofte. Koncentrationen skal også være god, for ellers snubler man bare over tovet.

3. Jeg har ikke særlig meget tøj på, når jeg dyrker min yndlingssport, men jeg bruger både badehætte og briller. I Danmark træner man indendørs, men jeg har hørt, at der er mange udendørsbassiner på Island.

4. Jeg elsker at træne og spille kamp. Vi spiller på to hold med hver fem spillere, og vi scorer point ved at kaste en bold i modstandernes kurv. Sportsgrenen blev opfundet i USA i 1891, men er også blivet rigtig populær i Europa.

5. Jeg dyrker en sport, som blev opfundet af en dansker, og som ermeget populær her i Danmark. Vi er 6 spillere og en målmand på hvert hold. Det gælder om at få bolden i mål, og man må kun bruge hænderne.

6. Jeg er ikke bange for at komme højt op. Da jeg var lille, var jeg oppe i alle de træer, jeg kom i nærheden af. Det sjoveste, jeg ved, er at tage på turi rigtige bjerge og med stejle klipper. Jeg ved godt, nogle synes, at det er en farlig sport, men hvis man er i god træning og passer på, er det den perfekte vej til motion.

7. Når jeg dyrker motion, foregår det i min egen have. Jeg har en superflot grøn ring, som jeg sætter om maven, og så er det bare at komme i gang. Jegsvinger kroppen frem og tibage og holder ringen oppe omkring taljen, så længe jeg kan.

8. Når jeg dyrker sport, er jeg udendørs i mange timer i træk og får gået mellem 7 og  10 km. hver gang. Min yndlingssport foregår nemlig på en stor græsplæne med 18 huller. Jeg bruger forskellige køller og små gule eller hvide bolde, som skal ned i huller, der er markerede med et lille flag

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: