1000 разглеждания на блога за 1 седмица

12 Март

customer-love-1000

Не мога да не отбележа, че съм много радостен от факта, че блогът е бил разгледан над 1000 пъти една седмица след като беше представен официално. Много благодаря на тези, които са го посетили. Бих искал да издиря по IP адрес този, който е разгледал сайта за 1000-ия път и да го черпя 1 бира, но за жалост не мога.

Друг рекорд, който беше отбелязан в понеделник (11.03.13) беше преминаването на свръхзвуковата трафик бариера от 100 уникални посетителя. Конкретната бройка е 159 посетителя.

Блогът все още е едно малко джудже, но ако му дадете шанс и съвети, то може да стане един титан, защитаващ правото на всеки за достъп до безплатно образование. Надявам се, че съм обхванал голяма част от нещата, които са нужни за научаването на нов език. Имам планове да публикувам още доста материали, които биха били полезни за тези, които тепърва започват да учат датски и за такива като мен на средно ниво. Стремя се да не нарушавам авторските права и публикувам материали, които са с изтекли права (например граматики от 90-те, комикси от 80-те и ресурси за свободно ползване).

Още откакто пристигнах в Дания през 2008 исках да намеря някакъв сайт, където да намеря всички ресурси, които биха ми били нужни, за да се запозная най-бързо с културата на датчаните и да започна да уча езикът им, но такъв сайт не съществуваше. Това беше и причината, поради която подех тази собствена инициатива и реших да се захвана с това да създам един такъв. Искам да отбележа, че всичко е на аматьорски начала (а то може би си и личи…) и се върши през свободното време. Приемам критика и бих се радвал Вие, читателите на блога да ми дадете съвети относно какво може да се подобри в съдържанието на сайта, какви материали може да пробвам да намеря и добавя съответно и т.н.

П.С: Има рекламки в колонката от дясно. Бих се радвал ако всеки, който харесва дори и нещо съвсем мъничко в моята инициатива, да клика от време на време, за да може догодина да си платя отново хостинга, мапинга на домейна, допълнителното място и с 2 думи да продължава да съществува тази инициатива. Благодаря!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: