За проекта

Идеята на този проект за уебсайт е да се предостави възможност на повече хора да използват безплатни материали при обучението си по датски език. Материалите са събирани от различни източници и се надявам, че ще бъдат полезни за голяма част от посетителите на сайта. Достъпът до образование е човешко право и затова достъпът до всички материали на сайта е безплатен и ще остане завинаги такъв!

Рекламите встрани са на принципа на плащане на брой кликания. Приканям Ви да кликате на рекламите, ако съдържанието на сайта е било полезно за Вас. Също така може да правите безплатни регистрации на чрез банерите към сайтовете встрани. Това допринася още повече към събирането на средства за благородни инициативи.

Парите събрани от тази дейност ще бъдат дарени за някоя благородна кауза. Сумата, натрупана от реклама през 2013-та година възлизаше на близо 100 лева и те бяха дарени на Българската Коледа.

През 2014-та година бяха натрупани 180 лева от реклама, които бяха дарени на Българския Червен Кръст и Българската Коледа – по 100 и 80 лева съответно.

Advertisements

Един коментар to “За проекта”

  1. luftkastel април 16, 2013 at 8:38 pm #

    Браво!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: